۸ آبان ۱۳۹۷، ۱۱:۳۰

معاون عمرانی استاندار سمنان:

پرواز سمنان-مشهد به زمان دیگری موکول شد/ناهماهنگی علت لغو پرواز

پرواز سمنان-مشهد به زمان دیگری موکول شد/ناهماهنگی علت لغو پرواز

شاهرود- معاون عمرانی استاندار سمنان از لغو پرواز سمنان-مشهد در روز اربعین به دلیل هماهنگی دیر هنگام خبر داد و گفت: این پرواز برای روز اول ماه ربیع برنامه‌ریزی می‌شود.

قدرت الله ابک در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه طبق برنامه‌ریزی‌ها پرواز سمنان-مشهد می‌بایست در روز اربعین انجام می‌شد، ابراز داشت: تشخیص گروه پرواز بر این منوال بود که به دلیل بحث اربعین هواپیما از فرودگاه مهرآباد به سمت سمنان حرکت نداشته باشد.

وی بابیان اینکه به دلیل هماهنگی که دیر صورت گرفت مجوز پرواز داده نشد، اضافه کرد: پرواز سمنان-مشهد برای اول ماه ربیع برنامه‌ریزی خواهد شد و انجام آن پیگیری می‌شود.

ابلاغ رسمی مرزهوایی فرودگاه شاهرود به زودی

معاون عمرانی استاندار سمنان بابیان اینکه مجوز مرز هوایی فرودگاه شاهرود داده‌شده است، ابراز داشت: در اولین سفر مسئولان ارشد کشوری در فرودگاه شاهرود مرز هوایی اعلام رسمی خواهد شد و طبق پیگیری‌های استاندار و نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس ظرف یک‌ماهه آینده پروازهای مسافری و باری از این فرودگاه شروع می‌شود.

ابک در ادامه تصریح کرد: استان سمنان دو فرودگاه و دو مجزا دارد که هرکدام از آن‌ها پیگیر امور هستند و تمام جلساتی که در تهران برگزار می‌شود ۱۰۰ درصد با هماهنگی این مدیران است اگر هر مدیری جلسه‌ای را در تهران پیگیری کنند که نیاز به حضور ما باشد قطعاً حضور خواهیم یافت.

وی افزود: در فرودگاه شاهرود که گذشتگان زحمت ساخت آن را کشیدند پروازها در حال انجام است ولی اگر مشکل خاصی وجود داشته باشد و مدیران فرودگاه احساس کنند ما می‌توانیم در بحث پروازهای داخلی به آن‌ها کمک کنیم قطعاً به‌عنوان مقام استانی ورود خواهیم داشت هماهنگی و پیگیری‌ها بحث کارگو و گمرک این فرودگاه در حال انجام است و طی دو هفته اینکه در فرمانداری شاهرود پیرامون آن جلسه خواهیم داشت.

کد مطلب 4445454

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha